0800330261

Як заробити на валюті?

На сьогоднішній день українці постійно розглядають варіанти з додатковим заробітком для того, що накопичити на довгоочікувану покупку або просто мати фінансову подушку безпеки. Однак існує відсоток населення, який професійно займається фінансовою діяльністю, зокрема, валютою. Це досить ефективний спосіб заробити за короткий проміжок часу необхідну суму, проте потрібно знати всі тонкощі і нюанси спеціальності. Існує відразу кілька дієвих способів за допомогою яких можна заробити на валютних операціях.

Пасивний дохід

Пасивний прибуток

Більшість людей вдаються до пасивного доходу, так як для цього нічого не потрібно робити, при цьому можна заробити. Одним з таких способів є депозит в банку. Років 5 тому це був один з найпоширеніших заробітків, проте пару років назад багато банків почали сильно знижувати процентну ставку за депозитом. На сьогоднішній день мало хто погоджується на вклади в банк, так як навіть якщо вкласти велику суму грошей на депозит, то заробіток буде мізерний. Зараз більшість людей віддає перевагу зберіганню грошей вдома в різних валютах, так як сенсу від депозитів практично немає, а також немає гарантії того, що банк з часом не збанкрутує.

За допомогою валюти можна придбати нерухомість і згодом її здавати, при цьому отримувати пасивну прибутковість. Мабуть, це найпоширеніший і надійний спосіб пасивного заробітку на сьогоднішній день. Однак не всі можуть дозволити собі придбати майно та здавати його, тому для більшості українців пасивний дохід просто може не підійти.

Види заробітку в інтернеті на валюті

Зараз набирає свої оберти заробіток в мережі на іноземній валюті. Тут вже необхідно підгадати потрібний момент, щоб вигідно продати і купити іноземні гроші. Існує відразу кілька способів для цього:

  • обмінні пункти. Це найпростіший спосіб для того, щоб швидко отримати свій прибуток. Необходімо вибрати обмінник, який принесе вам бажаний результат. Заробіток на обміні валют практикується вже протягом кілька саме через обмінки;
  • фінансові біржі. Тут варто приділити більше часу, ніж обмінним пунктам, так як вартість іноземних грошей може змінюватися протягом декількох хвилин. Щоб вибрати потрібний момент, необхідно провести більш детальний аналіз, ніж просто здати і купити валюту.

Заробіток на конвертації валют вимагає підготовки, щоб отримати необхідний для вас дохід. Однак навіть професіоналам необхідно приділяти увагу всім тонкощам, аналізувати зміну курсу не тільки за попередній день, а й за істотний період валюти.

Як заробити на купівлі і продажу валюти?

Для того, щоб заробити на купівлі-продажу валюти, необхідно дотримуватися кількох факторів і методів:

  • популярність валюти. Даний фактор відіграє величезну роль в Україні, так як на менш популярних валютах може бути велика різниця покупки-продажу, що робить пропозицію абсолютно не вигідним. Тому краще всього вибирати для заробітку такі валюти, як американський долар і євро;
  • вибір надійного обмінного пункту. Від вибору відділення обмінника залежить 50% успіху, адже підібрати необхідний пункт обміну потрібно відразу за кількома параметрами. Для того, щоб вигідно обміняти іноземні гроші, необхідно підібрати пункт, який має позитивні відгуки від користувачів і невелику різницю між продажем і купівлею валюти. Також варто звернути увагу на офіційний сайт. Багато великих обмінних пунктів можуть з легкістю зробити обмін онлайн, при цьому ви зможете відстежити всі зміни валюти за потрібний період часу;
  • бути в курсі подій, які відбуваються на фінансовому ринку. Рекомендується вивчати думки аналітиків, які роблять прогнози на формування курсу, відштовхуючись від офіційних даних Національних банків при формуванні державного бюджету. Це допоможе вам полегшити вибір періоду, коли потрібно зробити обмін іноземних грошей.

Дотримуючись цих рекомендацій, ви зможете швидко і легко заробити на різниці валют при цьому уникнути ризиків.

В яку валюту вкладати і в який період часу?

Вибір іноземних грошей також має значення на заробіток на курсі валют. Для того, щоб вигідно купити і продати, необхідно вибрати не тільки дорогу і стабільну, але і популярну валюту. Популярна валюта часто має невелику різницю між купівлею і продажем. Щоб заробити в Україні на різниці, необхідно вибрати американський долар США або євро. Період часу необхідно вибирати, коли в Україну заходить велика кількість валюти. Зазвичай, це туристичні періоди, коли приїжджають іноземні громадяни. Зазвичай в цей час найнижчий валютний курс в році, тому це найкращий період для обміну валюти.

Відкриття банківського рахунку

Якщо ж ви вирішили займатися обміном валют, то необхідно для цього відкрити банківський рахунок, це полегшить виведення грошей з ресурсів. Зараз без проблем в будь-якому банку можна відкрити валютну дебетову карту. У багатьох банках рахунок відкривається безкоштовно. Таким чином ви зможете виводити на банківську карту як гривню, так і долар, євро.

Єврооблігації і покупка валюти на біржі

Єврооблігації

Один з найприбутковіших варіантів - покупка валюти на фінансових біржах. Однак потрібно більш детально стежити за змінами курсу валют. Тут ви можете відслідковувати зміну самостійно, але і за допомогою професіоналів, довіривши свої заощадження брокерським фірмам. При грамотному веденні особистого кабінету можна отримати істотний прибуток до заробітної плати. Такі інвестиції завжди були затребувані на заході, однак до нас вони прийшли тільки після розпаду Радянського Союзу.

Як не стати жертвою шахраїв?

Для того, що ні віддати свій капітал шахраям, необхідно дотримуватися наступних правил:

  • не повідомляти особисті дані;
  • вибирати тільки офіційні обмінні пункти;
  • насторожено ставитися до завищених курсів обміну.

На сьогоднішній день в Україні існує велика кількість випадків обману населення. Однак, якщо дотримуватися всіх правил, ви зможете не тільки зберегти, але і примножити свої гроші.

Висновки

З перерахованого вище можна зробити висновок про те, що в Україні цілком реально заробити не тільки на вартості цінних паперів, але і на валюті. Хоч і економіка України знаходиться в досить нестабільному вигляді більшість жителів країни на покупці-продажу валют змогли примножити свій капітал дотримуючись всіх правил.