0800330261

Авто не розкіш, а гаджет на колесах

Авто як засіб пересування

На сьогоднішній день авторинок постійно поповнюється новинками автопрому. У сучасних автомобілях є функції, яких не було раніше, такі як вбудовані навігатори, мобільний зв'язок, автопілот, розумна парковка і інші можливості. Завдяки їм багато споживачів вважають, що автомобіль - не просто засіб пересування, а сучасний "розумний" гаджет.

Штучний інтелект

Зараз ходить багато розмов про створення автомобілів, які здатні замінити водія. Уже кілька років існують автомобілі з автопілотами, проте вони не є гарантом надійності. Уже ведуться і розробляються проекти для впровадження автопілота, що забезпечить безпечне пересування по автомагістралі. Варто відзначити, що при такому управлінні швидкість транспортного засобу не перевищуватиме 60 км/год, при цьому водій повинен буде сидіти за кермом, щоб зміг швидко відреагувати на несподівані перешкоди. Така концепція допоможе знизити ризики потрапляння автомобіля в ДТП.

Ще одним інтелектуальним помічником є GPS-навігатор, який дозволяє розраховувати зручний маршрут для водія з урахуванням перешкод, які можуть бути на дорозі, а також показує інформацію про автомобільні пробки. Це значно полегшило водіям орієнтацію на дорозі.

Людино-машинний інтерфейс

Виходячи з наукових статей, людино-машинний інтерфейс має на увазі собою взаємодію між людиною-оператором і машиною, що дозволяє співробітнику повністю контролювати виконання завдань технікою. Це дозволяє максимально оперативно виправити помилки, які може видати техніка. Також за допомогою обладнання перевіряється на наявність несправностей транспортного засобу, що дозволяє більш точно і оперативно провести заміну пошкодженої деталі.

Сьогодні активно ведуться розробки над удосконаленням автомобілів, які будуть повністю комп'ютеризовані. Це підвищить продуктивність автомобіля, а також завчасно зможе повідомляти про можливу появу помилки. Зараз складно повністю замінити людський фактор для того, щоб автоматично керувати автомобілем. Однак думки експертів зводяться до того, що людина необхідна буде постійно, навіть тоді, коли технічний прогрес вийде на максимально автоматизований рівень. Багато відомих фінансистів вкладають свої гроші в новостворені проекти, які згодом можуть бути максимально прибутковими в еру високоточних технологій.

Блокчейн

Блокчейн почав свою роботу в 2011 році, тим самим дозволивши відстежувати рух криптовалюти і електронних гаманців. Його зручність полягає в тому, що він показує статистику змін у вигляді графіків, що робить доступною інформацію навіть для новачків у фінансовій сфері діяльності. Головна особливість графіків полягає в тому, що всі блоки йдуть безперервно ланцюжком, створюючи цілісну картину. Це дозволяє зберегти необхідну інформацію на всіх етапах, навіть якщо у когось із користувачів віддалиться дана інформація. Можна це порівняти з записами в книзі, де протягом декількох років велася статистика обліку. За рахунок цього можна підняти всі необхідні дані за певний період часу, фільтри якого ви можете поставити індивідуально.

Висновок

Автомобільна галузь стає все більш прогресивною і сучаснішою, що привертає величезну кількість інвесторів, які бажають вкласти свої фінанси в нові проекти. За рахунок цього можна скористатися можливістю заробити, при цьому більш детально проаналізувати статистику і доступні варіанти. Якщо ви плануєте грамотно вкласти свій капітал, то дана сфера зможе принести вам в майбутньому гарний прибуток.